Project omschrijving

De rundvleeskroket (biologisch)

Over

Voor de biologische rundvleeskroketten is er een verse bouillon met verse groenten, kruiden en het beste biologisch rundvlees getrokken. Het jasje van de kroket is samengesteld met eigen spelt-paneermeel, zodat deze zeer smaakvol en krokant wordt.  Natuurlijk is de rundvlees kroket biologisch en wordt 100% spelt gebruikt.

Een 85 grams rundvleeskroket. Salpicon met 23% rundvlees, bouillon op basis van verse groente en kruiden omhuld met 100% speltpaneermeel volledig van biologische oorsprong.

Ingrediënten

Bouillon* (water, kruiden*, specerijen*, groente*, (bleekSELDERIJ*)), 23% rundvlees*, SPELTbloem*, plantaardig vet*,  uien*, gelatine* (rund), kruiden*, specerijen*,  MOSTERD* (azijn*, MOSTERDzaad*(geel), zeezout,  agavesiroop*, melkzuur, curcuma*, venkel*, koriander*), SPELTpaneermeel (SPELTbloem*, gist, zout).

*=van biologische oorsprong

Bevat de allergenen: spelt (gluten), selderij, mosterd

Bereidingsadvies

  • Baktijd (friteuse 175 ⁰C).
  • Bevroren 7 minuten / Ontdooid 4,5 minuten.
  • Niet teveel snacks tegelijk frituren. Probeer de snacks los van elkaar (met tussenruimte) te bakken.

Bewaaradvies

3 dagen houdbaar in de koelkast (max 7 ⁰C)

Verpakking

20 x 85 gram (℮ 1700 gram)