Project omschrijving

De groentebitterbal (biologisch)

Over

Wij hebben 2 soorten biologische groentebitterballen: de veganistische groentebitterbal (een vegan snack dus) en de groentebitterbal met een Italiaanse kaas. De Italiaanse kaas is een soort Parmezaan, maar dan een volledig vegetarische variant.

De groentebitterbal heeft door de vers gesneden groente en de verse kruiden als resultaat dat het als een ware smaaksensatie wordt ervaren.

30 gram. Ragout met 25% groente, bouillon op basis van verse groente en kruiden omhuld met 100% speltpaneermeel volledig van biologische oorsprong.

Vegetarisch, veganistisch, biologisch, puur & eerlijk en 100% spelt!

Ingrediënten

Bouillon* (water, specerijen* (bleekSELDERIJ*), kruiden*), SPELTbloem*, plantaardig vet*, 25% groente*, (wortel*, sperziebonen*, doperwten*, prei*, mais*, uien*), tomatenpuree*, kruiden*(waaronder rozemarijn*, tijm* en knoflook*), specerijen*, carrageen, gist*

*= van biologische oorsprong

Bevat de allergenen: spelt (gluten), bleekselderij

Bereidingsadvies

  • Baktijd (friteuse 175 ⁰C).
  • Bevroren 7 minuten / Ontdooid 4,5 minuten.
  • Niet teveel snacks tegelijk frituren. Probeer de snacks los van elkaar (met tussenruimte) te bakken.

Bewaaradvies

3 dagen houdbaar in de koelkast (max 7 ⁰C)

Verpakking

54 x 30 gram (℮ 1620 gram)