Nova Terra Living stelt de Hamwells HomeSpa voor

Nova Terra Living kiest Hamewells

Een gewone douche verbuikt 100 liter warm drinkwater. Al dit water stroomt van uw lichaam direct het putje in. Deze collectieve gewoonte is onhoudbaar. Dankzij de Refresh Cycles kunt nu van royale douches genieten tegen een fractie van de kosten voor u en de planeet. Ze verlagen uw water- & energierekening met 30%. Maar het milieu profiteert net zo goed. Al ons drinkwater moet namelijk worden gewonnen, gefilterd, vervoert en verwarmt voordat we er mee kunnen douchen. Soms moet men het zelfs ontzilten. Als alle woningen en bedrijven de douches zouden vervangen worden er miljarden liters drinkwater bespaart.

Besparen met de Hamwells e-Shower

Hamwells heeft ‘s werelds eerste e-Shower geïntroduceerd. Hij biedt een oplossing voor onze dagelijkse paradox: we willen genieten van een lange, warme douche maar tevens zuinig zijn met warm water.
De Hamwells e-Shower biedt Refresh Cycles™ die elke waterdruppel filteren, zuiveren en 7 keer gebruiken. U geniet van een spectaculaire douche terwijl u 80% op energie en 90% op water bespaart.
Na elke sessie reinigt de e-Shower zichzelf en loopt hij volledig leeg. Elke volgende gebruiker heeft weer een kristalheldere ervaring.

Klassieke modus

Klassieke modus

De klassieke douche gebruikt een waterbesparende douchekop. Hij werkt net als een gewone douche: al het water wordt 1 keer gebruikt

Refresh Cycles™

Refresh Cycles™

De Refresh Cycles starten met vers water. Elke druppel wordt nu gefilterd, gezuiverd en na gemiddeld 7 keer vervangen.

Groot genieten met de e-Shower HomeSpa™

Ontsnap aan de drukke en stressvolle dagelijkse routines, en kom tot uzelf in een luxueuze oase die de Hamwells e-Shower mogelijk maakt. Het begint allemaal met een douchekop met hoog volume. De Hamwells e-Shower biedt een douche van 15 liter. Dit is tot dubbel het volume van een reguliere douche. Dan is elke e-Shower is uitgerust met een krachtige pomp die een hoge druk kan leveren. Deze waterval-achtige massage is altijd beschikbaar, ongeacht de druk die aanwezig is in uw leidingen.

Dit is eigenlijk niet iets om over te lezen, het is iets om te ervaren.

FAQ Hamwells HomeSpa

Binnenkort meer.

Vraag meer informatie of prijzen aan

De badkamer van de toekomst is zuinig met water en energie. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je een douchekop aanschaft waar nauwelijks water uitkomt. Je kunt ook kiezen voor een HomeSpa of een Blue, zodat je groot geniet en tóch bespaart.

De douches van Hamwells maken uw badkamer toekomstklaar.